“I’m sick and tired of the photoshop,” said Rapper Kendrick Lamar in his huge rap hit of 2017, Humble. While he was pointing out the hypocrisy that photoshop has brought with it, he was also making a steer clear remark on the way Photoshop is used to create some really unrealistic expectations for the public through its usage on models and actresses. We all know about it and have even seen it, however, was photoshop really designed for this very use?

Photoshop was always a software to design and create, however, over the course of time, people have started using it in rather, fascinating ways. One of such is photoshopping themselves in celebrity photographs.

While the list of people who indulge in this kind of art is long, there’s a new addition to it that can easily take away the winner’s tag in this championship. Meet Syahril Ramadhan, a surreal photographer who has a longing for appearing in celebrity pictures and he outrightly makes it happen with his genius and flawless photoshop skill.

With 189k followers on Instagram, Ramadhan is constantly blowing his follower’s mind away with his fun and interesting final result. Check out some of his bests over here:

1. We would have had a similar reaction to this one.

Dasar pembantu gk becus… . . @selenagomez #dagelan #art #gokil #photooftheday #photoshop #artis

22.4k Likes, 765 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “Dasar pembantu gk becus… . . @selenagomez #dagelan #art #gokil #photooftheday #photoshop #artis”

2. He indeed is Ronaldo’s shake buddy.

Adik kakak yg gk ada beda nya,,,, tetapi beda hobby.. . @cristiano . #dagelan #dagelan #hitz #batam #ronaldo #coffy #art #photoshop

42.1k Likes, 1,464 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “Adik kakak yg gk ada beda nya,,,, tetapi beda hobby.. . @cristiano . #dagelan #dagelan #hitz #batam…”

3. Welcoming us to the Jumanji jungle.

Jumanji welcome to the jungle. . Ada yg sudah nonton??? Lihatlah siapa yg memimpin … Besok di net tv pagi di @indonesiamorningshow_net ada saya… #jungle #jumanji ##dagelan #therock

40.8k Likes, 821 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “Jumanji welcome to the jungle. . Ada yg sudah nonton??? Lihatlah siapa yg memimpin … Besok di…”

4. This looks so real like we can actually see him in the Justice League.

Kau tidak bisa menyelamatkan dunia sendirian …. . . #Dc #justiceleague #marvel #wonderwoman #batman #flash #dagelan #dagelantv #Word #photoshop

24k Likes, 840 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “Kau tidak bisa menyelamatkan dunia sendirian …. . . #Dc #justiceleague #marvel #wonderwoman…”

5. Whoever can make Thor and Hulk look in a certain direction, certainly deserves our attention.

Bang nampak gak org bodo dekat sana itu?? Dia Bully saya bg… #photoshop #dagelan #hitz #film #thorragnarok #thor #hulk #avengers

16.8k Likes, 402 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “Bang nampak gak org bodo dekat sana itu?? Dia Bully saya bg… #photoshop #dagelan #hitz #film…”

6. Going on a ride with/on Spidy.

kendaraan baru saya . #spiderman #spidermanhomecoming #maret #Dc #funny #art #photoshop

7,805 Likes, 178 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “kendaraan baru saya . #spiderman #spidermanhomecoming #maret #Dc #funny #art #photoshop”

7. He’s in the Wonder Woman town.

udah pada nonton blum ?? coba prhatikan , ada org dari masa dpan .. 😀 . . #wonderwoman #art #kekinian #barengartis #woman

6,121 Likes, 97 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “udah pada nonton blum ?? coba prhatikan , ada org dari masa dpan .. 😀 . . #wonderwoman #art…”

8. Lunching with Taylor Swift, what else does one want in their life?

aku bekerja keras semata2 hanya untuk buat mu bahagia ….. . . #taylorswift #artis #barangartis #hitz #masasma

5,367 Likes, 113 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “aku bekerja keras semata2 hanya untuk buat mu bahagia ….. . . #taylorswift #artis #barangartis…”

9. Just chilling with Deadpool, a.k.a., Ryan Reynolds.

nginap di rumah ryan reynolds setelah syuting film deadpool 2

5,468 Likes, 63 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “nginap di rumah ryan reynolds setelah syuting film deadpool 2”

10. No one can believe this to be a photoshop, take our word for it.

udh lama gk jumpa teman SD ,, kaya gembel gw. . #Photoshop #christianronaldo #art #barcelona #kekinian #bule #artis

6,712 Likes, 201 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “udh lama gk jumpa teman SD ,, kaya gembel gw. . #Photoshop #christianronaldo #art #barcelona…”

11. Just getting a picture with Bruno Mars.

item banget gw … . #brunomars , #bruno #mars , #artis #barengartis #photobarengArtis #anakjaman , #niga #party #ilikeit #princesalman #kingsalman #photoshop #art #working #kampungan #likeforlike #ohmygod #imlegen #withyou #bali

7,176 Likes, 246 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “item banget gw … . #brunomars , #bruno #mars , #artis #barengartis #photobarengArtis #anakjaman…”

12. Grabbing a quick bite with JB.

kita yang hidup nya mampu haruslah bersyukur , karna masih banyak org diluar sana yg membutuhkan ….. 🙂 mari saling berbagi …. . . . #justinbieber #makanbang #beliebers #swag #eat #imbatman #prank #kekinian #anakjaman #kelakuan #anajalanan #photoshop #art #artwork #manipulation #aweasome #amazingpicture #yogapants #makeup #nightcity #kapannikah

5,044 Likes, 278 Comments – SYAHRIL RAMADAN (@srdesignart) on Instagram: “kita yang hidup nya mampu haruslah bersyukur , karna masih banyak org diluar sana yg membutuhkan…”

Isn’t he a genius?

Jyotsna Amla

Facebook Comments